avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu-l pot numi abuz bataie de joc !
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu-l pot numi abuz bataie de joc !

Buna seara (ziua) ! ,Am o problema nu stiu sa gasesc raspuns cei de la politie isi bat joc de noi...... In data de 19 mai in jurul orei 5:00 dimineata am iesit impreuna cu alti 5 prieteni dintre care 2 fete si 3 baieti dintr-un club ... Inaite mea erau 2 baiati care sa dovedit a fi ofiteri . Unul din prieteni mei incearca sa-i spune unuia dintre cei doi ceva,defapt atat a apucat sa spuna ( Bai baiatule ) cel de langa ii aplica un pumn in barba prietenului meu , la care prietenul meu a reactionat razant si l-a intrebat ce face , eu din spate am venit si l-am luat pe celalalt si am intrebat ce se intamplat , raspunsul a fost (Ce te bagi tu ma ) , dupa care mi-am primit un pumn in gura si am fost inconstient aproximativ 3 min, ceilalti prieteni ai mei au incercat sa ma trezeasca , acel prieten al meu a ramas singur impotriva celor 2 ..... dupa 3 minute de chin si de haos am reusit sa ma ridic cu ajutorul lor , si m-am dus sa cer explicatii de ce au dat in mine . Nu m-au bagat in seama, mi-am scos telefonul din buzunar si m-am intors cu spatele sa sun la politie... Atat mi-a trebuit ca m-am trezit iar cu un pumn , bine ca a fost baiat simtit acel "ofiter" si ma tinut tot el sa nu cad jos .... pritenul meu atunci a reactionat si el.... , Acum prietenul meu este retinut 30 de zile .... sunt trecut in dosar ca agresor... , Declaratia prietenului meu nu este luata in considerare ... plus i-au mai bagat si acuzatii gen: necooperare si inca ceva ... si acum nu stiu ce sa fac.... Va rog frumos sa imi acordati un sfat sau ceva .... !
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:15, 23 Mai 2016
Singura solutie este sa va angajati un avocat. Mai departe va sti acesta ce este de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat in scara blocului in care locuieste aureliafilip aureliafilip Buna dimineata ! Aseara baiatul meu a coborat in scara blocului impreuna cu prietena lui Irina, cu care este impreuna de doua saptamani ,din intamplare a ... (vezi toată discuția)
Conflict soldat cu rani minore beaganea beaganea Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare legala pentru fratele meu in varsta de 20 de ani care a participat activ la un conflict. Las mai jos povestea ... (vezi toată discuția)
Amenintari si agresiune fizica D_Cristian D_Cristian Buna ziua, Am nevoie de cateva sfaturi, idei in legatura cu o problema. O prietena a fost agresata fizic (bagata mana in gat, strangere de incheietura ... (vezi toată discuția)