avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii sociale Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii sociale Intreprindere Individuala

Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc contributii sociale , in cazul in care sunt in concediu de crestere copil, respectiv sunt angajata la o alta firma decat Intreprinderea Individuala a carei titulara sunt. Daca da, care ar fi acelea si cum/cand se depun?
Am II din mai 2015, iar in febr a.c. mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:12, 23 Mai 2016
Pe timpul concediului de crestere copil ar fi trebuit sa va suspendati activitatea I.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil bugetar + intreprindere individuala matzamatza matzamatza In conditiile in care sunt bugetara si titulara de intreprindere individuala si vreau sa intru in concediu de crestere a copilului, dar la dosarul care trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la serviciu dupa concediul de maternitate amiali amiali buna ziua! Situatia mea e un pic mai complicata si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat. In primul rand tin sa mentionez ca sunt din Tulcea si sunt ... (vezi toată discuția)