Buna ziua,
Sunt proaspatul castigator al bataliei cu CNADNR-ul pentru taxa de despagubire in valoare de 28 euro pentru care am fost executat "miseleste".
"Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează actele de executare emise în dosarul de executare nr. ....... al BEJ ......... Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Ploieşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 10.05.2016."
Nu s-a depus apel.
Intrebarea mea este:
Cum / Cand recuperez banii care au zburat din contul meu?
Sa inteleg ca avocatul care m-a consiliat prima ora si am castigat nu a tinut cont de dorintele mele?
Nu inteleg de ce trebuie alt proces atat timp cat a fost anulata poprirea si banii au fost luati din conturi fara temei.
Adica daca as fi vinovat de furt si as fi dovedit nevinovatia tot nu as fi iesit din inchisoare chiar nevinovat.
Tipic romanesc!
Multumesc!
Buna ziua,
Daca sentinta anuleaza actele de executare nu ar trebui sa primesc banii in cont in acelasi fel in care au fost luati fara a mai face alt process?
Oricum multumesc pentru raspunsul la intrebarea de mai sus.
Recuperare suma propita
acn
Buna ziua !
Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)