avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare.
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare.

Buna ziua,
Sunt proaspatul castigator al bataliei cu CNADNR-ul pentru taxa de despagubire in valoare de 28 euro pentru care am fost executat "miseleste".

"Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează actele de executare emise în dosarul de executare nr. ....... al BEJ ......... Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Ploieşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 10.05.2016."
Nu s-a depus apel.

Intrebarea mea este:
Cum / Cand recuperez banii care au zburat din contul meu?

Multumesc!
Cereți întoarcerea executării si achitați taxa de timbru.
Vorbiti cu executorul mai întâi să vedeți ce zice.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cereți întoarcerea executării si achitați taxa de timbru.
Vorbiti cu executorul mai întâi să vedeți ce zice.

Am castigat pe fond dar au facut contestatie si am pierdut la Tribunal.
Daca ati pierdut in instanța superioară nu mai aveti ce sa faceti.
Trebuie mare atenție în căile de atac deoarece se poate pierde procesul daca nu exista apărare foarte buna la apărarea foarte buna făcută de partea adversă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare? nelamurire jondoe1 jondoe1 Ora estimata: 08:30 Complet: Camânari/incidente 15 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a BEJ M ... (vezi toată discuția)