avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificat de inregistrare cetatenie Italiana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificat de inregistrare cetatenie Italiana

Buna ziua,

Sunt in situatia in care doresc sa angajez o persoana de nationalitate italiana, al carui certificat de inregistrare la ORI Piatra Neamt nu prezinta data scadenta.
Mentionez ca pentru alti angajati (din Bucuresti dar de aceeasi nationalitate) exista pe documentele lor inscrise atat data emiterii cat si data la care expira.

Cum as putea sa procedez in aceasta situatie?
Pot angaja persoana respectiva, atata timp cat atat soft-ul de inregistrare a angajatilor cat si CIM-ul nu impune o anume valabilitate a documentului respectiv?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 23 Mai 2016
Puteti angaja acea persoana .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat ci cim bvr bvr Buna ziua! Oricat de prosteasca vi s-ar parea intrebarea: Este posibil sa inregistrez un contract de munca daca persoana angajata are buletinul ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue - avem in vedere angajarea unui cetatean italian care lucreaza ... gabriela.covaliu gabriela.covaliu Avem in vedere angajarea unui cetatean Italian care lucreaza si locuieste in Romania de mai multi ani si care dispune de: a. Certificat de inregistare emis de ... (vezi toată discuția)
Transcriere drept proprietate autovehicul cu sechestru gunofbrixton gunofbrixton Buna seara! In data de 19.09.2023 am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica din Bucuresti, inregistrand copiile contractelor atat la DITL Sector ... (vezi toată discuția)