avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Preluare sold balanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Preluare sold balanta

Salutare,
Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine, sunt intr-o situatie mai dificila.
Am preluat contabilitatea de la un contabil, in luna decembrie, respectivul nu a operat extrasul de banca, acum cand am inceput sa lucrez, am bagat balanta dar cand mi-a adus clientul extrasul de cont, am observat ca ramas cu un sold din luna decembrie. Cum introduc acest sold fara sa-mi afecteze balanta? Am incercat prin 891 dar tot imi afecteaza balanta.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Furnizori neachitati barta_andras barta_andras Buna ziua, sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Eroare in bilant stmadalina stmadalina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am preluat o firma mica de la un alt contabil si acum trebuie sa fac bilantul la 31.12.2012, cand ... (vezi toată discuția)
Returnare masina luata in leasing cactusul cactusul Ce inregistrari contabile sa fac pentru o masina care se returneaza societatii de leasing in conditiile in care in balanta nu apare contul 167? Contabila de ... (vezi toată discuția)