avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Eroare la depunere bilant 2015
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Eroare la depunere bilant 2015

Validez bilantul, anuxez anexel ZIP il transmit si cand sa scot recipisa imi da urmatoarea eroare:eroare atribut: caenE: atributul trebuie sa existe
Va rog daca poate cineva sa ma ajute despre ce fel de eroare e vorba.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Expert Contabil , Contabil 11:42, 7 Iunie 2016
Pai verificati daca pe prima pagina ati introdus corect codul CAEN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare la depunerea bilantului 2015 LIANARUS LIANARUS Am depus online Bilantul/2015 si am primit urmatorul raspuns: Au fost identificate urmatoarele ERORI E: validari globale eroare atribut: caenE:atributul ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2015-completare caen alexei1962 alexei1962 Buna ziua, Am depus de 2 ori bilantul 31.12.2015 cu versiunile de program ANAF februarie respectiv martie 2016 si ambele recipise semnaleaza ACEEASI EROARE la ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2014 depus online gresit CristinaNM CristinaNM Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns! Am depus online bilantul de la 31.12.2014, dar este gresit, adica am introdus gresit sumele. Am fost la Anaf si ... (vezi toată discuția)