avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitati desfasurate la terti
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitati desfasurate la terti

Vreau sa infiintez un PFA CAEN 8552 pentru cursuri de dans.Cursurile le voi face in 3 localitati,cate 4 ore pe saptamana.As dori sa stiu daca pentru desfasurarea activitatii in salile respective trebuie sa inregistrez puncte de lucru(sedii secundare ) sau obtin certificat constatator de autorizare activitati la terti?
Aveti nevoie de punct de lucru pentru ca nu desfasurati activitatea la beneficiar , ci veti inchiria un spatiu in acest sens. In baza contractului de inchiriere (comodat ) infiintati puncte de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator punct de lucru cojocar veronica cojocar veronica societatea pe care o reprezint are un contract de prestari servicii cu o firma in al carei spatiu autorizat(are certificat constatator al punctului de lucru) ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)