avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensiile militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile militare

am o vechime de 16 ani ca sgv in armata in 2007 am fost dat afara din armata pe motiv ca limita de varsta s-a modificat la 40 ani, in aceasta perioada am desfasurat activitati precum: serviciu paza obiective speciale,casari munitii,mentionez ca am vasta de 50 ani si nu pot beneficia de pensie militara deoarece ni mi-se recunoaste aceasta activitate din armata ca facand parte din grupa 1 speciala,ce pot sa fac in aceste conditii.
Cel mai recent răspuns: rollyalbano , utilizator 09:29, 24 Mai 2016
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare , dar nu am primit niciun raspuns.
Daca primiti vreun raspuns , va rog sa mi-l comunicati si mie .

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare referitor drept de pensie militara pentru sgv conform legii 263/2010 romica66 romica66 Buna ziua, Ma numesc Nicolae Romulus Filip, am fost angajat ca militar pe baza de contract/sgv si am fost trecut in rezerva pe data de 4 aprilie 2009, la ... (vezi toată discuția)
Solicitare referitor drept de pensie militara pentru sgv conform legii 263/2010 honciuc_valy honciuc_valy Ma numesc Valentin Honciuc am fost angajat ca militar pe baza de contract/sgv si am fost trecut in rezerva pe data de 31 mai 2009 , la limita de varsta. In ... (vezi toată discuția)
Calcularea vechimii si contributiei pt decizia de pap Hendrix Hendrix Am 62 de ani si 2 luni, am lucrat ca ofiter activ 5 ani si 4 luni in MApN, restul activitatii a fost in viata civila, avand peste 35 de ani vechime totala ... (vezi toată discuția)