avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare bunuri din hotararea de partaj
Discuție deschisă în Executare silită

Executare bunuri din hotararea de partaj

In urma divortului printr+o hotarare judecatoreasca sotia primeste casa si bunurile din casa si totodata trebuie sa plateasca sotului o suma de bani.
Avand in vedere ca sotia nu realizeaza venituri si singurul bun este casa se pate executa silit acel bun pentru ca sotul sa primeasca banii cuveniti, chiar daca casa a fost atribuita sotiei prin hotarare?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 11:43, 24 Mai 2016
Da, se poate executa imobilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri dobandite in timpul casatoriei sergiu_trifan sergiu_trifan Sunt in divort si dupa ce voi termina divortul voi deschide o actiune de partaj. Am discutat cu fosta sotie si aceasta sustine ca nu o poate da nimeni afara ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri comune  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sunt in divort si dupa ce voi termina divortul voi deschide o actiune de partaj. Am discutat cu fosta sotie si aceasta sustine ca nu o poate da nimeni afara ... (vezi toată discuția)
Partaj divorț Mari76 Mari76 Bună seara. În cazul în care se ajunge la un divorț, dacă terenul pe care cei doi soți au construit casa, apartine doar unuia dintre soti dobândit ... (vezi toată discuția)