avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum acces proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum acces proprietate privata

Buna ziua! As dori sa va intreb, in cazul in care cineva nu te mai lasa sa folosesti drumul care deserveste o proprietate privata, se poate face ceva legal? Situatia mea sta in felul urmator: drumul care deserveste proprietatea mea trece prin doua curti a vecinilor, unul dintre vecini, acum doua saptamani, si-a incuiat poarta si nu ma mai lasa sa intru cu masina in curte. Pana acum ne-am folosit de acest drum deoarece bunicu si cu vecinii sau inteles, bunicu cedand intr-un loc teren in schimbul folosirii drumului, neexistand o dovada a intelegerii lor. Acest drum fiind singurul ca sa am acces in curte cu masina.

Alte discuții în legătură

Gard plasat pe aleea de servitute a curtii comune a primariei Radu Lupascu Radu Lupascu Problema se prezinta in felul urmator : Este vorba despre o curte comuna ce deserveste 2 locatari,terenul fiind aflat in proprietatea primariei. Eu ca de ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute c23mina c23mina am si eu o problema, ca sa am acces la proprietatea mea trebuie sa trec printr-o alta curte zis .Bunicii mei si strabunicii meu pe aici au circulat si de ... (vezi toată discuția)
Vecin in mediu urban - acces auto si alte cateva probleme andreifuf andreifuf Am cateva probleme cu vecinul meu. Locuiesc in Bucuresti sector 3. Situatia e astfel: am un teren cu casa, cu acces la drum public. Langa mine am un vecin, cu ... (vezi toată discuția)