avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... am un teren extravilan pentru care am platit anual ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

am un teren extravilan pentru care am platit anual impozit cat pe un teren intravilan

buna,terenul era amenajat cu un gard ca pentru un loc de casa langa un alt teren pe care sunt case dar in partea alaturata sunt terenuri care se incadreaza toate pe o parcela am cumparato aproximativ din 2007 si am doar cotract vanzare cumparare cu doi martori,iar acum ca am platit impozit ca pentru un teren intravilan anual,si am vrut ca acest an sa il intabulez si sa fac o casa,si mi sa spus ca terenul meu trebuie cu 6 metri in parte stanga #-o asta insemnand pod poarta de fier si ce am pe pacela sa fie facute de pomana,si pe mijlocul parcelei ar veni un gard daca terenul meu il intabulez si vecinul care are si el un teren alaturi logic ca nu ii convine.... parcela totala pe care e terenul meu e de 2000 mp2 aproximativ,as vrea sa stiu ce despagubiri se pot da,daca as putea sa iau un avocat sa imi intoarca suma care am dato pe impozitul anual degeaba....vreau un ajutor daca ma rog

Alte discuții în legătură

Bună. am cumpărat un teren intravilan. când am scos de la ... CiprianDaniel CiprianDaniel Bună. Am cumpărat un teren intravilan. Când am scos de la primărie CF, mi-au spus ca nu se poate construi pe acel teren deoarece pe terenul vecin este ... (vezi toată discuția)
Anulare cale de servitute nitzu88 nitzu88 Buna ziua, As dori o indrumare in legatura cu o situatie care o am legata de o cale de acces. Problema sta in felul urmator: in cartierul Rahova, o parcela ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute Cosmin Sighiartau Cosmin Sighiartau In anul 2006 am cumparat un teren de la XY in vederea construirii unei cabane. La momentul respectiv parcela mea era despartita de o alta parcela a ... (vezi toată discuția)