avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozite PFA vs drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozite PFA vs drepturi de autor

Buna ziua! sunt PFA autorizat si ma voi angaja la o scoala privata unde voi preda ore de limbi straine in baza unui contract de prestare de servicii. Patroana scolii mi-a spus ca deoarece lucrez in scoala ea va trebui sa imi opreasca impozitul de 16% si nu il voi mai plati eu din profit. Asa este?
Daca as lucra pe drepturi de autor ar fii mai convenabil?
Va multumesc frumos!
Cu respect, Anca

Alte discuții în legătură

Pfa si administrator srl tanguera tanguera Buna ziua Am un SRL la care sunt administrator si asociat cu 95%. Al doilea asociat detine 5 %. As dori sa desfasor niste activitati ale caror coduri ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa pt activitati in domeniul invatamintului?! irinap06 irinap06 Vreau sa desfasor o activitate in domeniul invatamintului privat, mai precis sa predau limbi straine la adulti. Atat codul vechi, cit si cel nou prevad astfel ... (vezi toată discuția)