avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se pot depune actele pentru cununia civila in absenta ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se pot depune actele pentru cununia civila in absenta unuia dintre soti?

Buna ziua,
Se poate cumva sa merg singura la primarie pentru a depune actele pentru o cununie civila fara partener, deoarece acesta se afla in alta tara si nu poate veni? Eventual cu o procura de la notar sau alt document care sa atesta acordul acestuia?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 08:06, 25 Mai 2016
Nu se poate. Sub nicio forma nu puteti depune dvs. actele. Prezenta in fata ofiterului de stare civila a ambilor soti este obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cununie civila lorecriss lorecriss Buna ziua.As dori sa stiu daca se poate face o imputernicire la notar pe mama,ca sa imi depuna ea actele pt cununia civila?Ar accepta primaria asa ... (vezi toată discuția)
Divort cu procura?? ContSters101626 ContSters101626 Fratele meu sa casatorit cu o doamna dintr-un alt judet ,nu au copii si ambii sunt de acord sa divorteze problema este ca ea nu doreste sa vina pentru ... (vezi toată discuția)
Divort la primarie Kl4rys Kl4rys La ce primarie putem divorta gratuit? Am facut cununia in sectorul 6(acolo aveam domiciliul la acea data), iar in prezent avem domiciliul in sectorul 1. (vezi toată discuția)