avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa timbru - apel (confirmare)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa timbru - apel (confirmare)

O confirmare, cu privire la cererea de apel depusa, obiectul litigiului fiind întoarcerea executarii silite, cum se timbreaza ?
la jumatatea taxei de timbru care a fost inaintata cu cererea de intoarcere?
conform art 23 din OUG 80/2013

multumesc
Cel mai recent răspuns: andreya1202 , utilizator 18:02, 24 Mai 2016
Da se taxeaza conf.art.23 din din OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru.
mulltumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv de apel doar cheltuieli de judecata - timbraj? seldom seldom Buna ziua, Daca am formulat apel cu 3 motive iar unul din motive se refera strict la neacordarea in totalitatea lor, acest motiv de apel se ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusã, cuantumul taxei judiciare de timbru în apel corstef corstef Buna ziua In cadrul unei cereri de valoare redusa, eu ca si parat am pierdut. In cazul in care declar apel, trebuie sa platesc taxa judiciara? multumesc (vezi toată discuția)
Care sunt taxele judiciare de timbru pentru daunele materiale și morale? Decebal58 Decebal58 Daca se solicita, daune morale si materiale, se plateste vreo taxa? Care este valoarea acesteia? (vezi toată discuția)