avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lista de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lista de plata

Buna ziua
Am constatat ca in lista de plata la rubrica alte cheltuieli am un plus de casa o anumita suma trecuta cu semnul * minus* in tip ce la rubrica restante si penalizari figurez de mai multe luni cu restanta cum se explica faptul ca in aceiasi luna am si plus de casa si majorare care este mi mica decit minusul din lista ce se poate face in aceasta situatie trebuie sa platesc si majorare atita tim cit in lista este si plus de casa prin acel minus ?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 17:08, 24 Mai 2016
Ce inseamna "plus de casa"?
Fiti mai explicita, spuneti-ne pe ce coloane, ce sume aveti.
pe coloana "'alte cheltuieli'" este o suma ""- 30 lei"' iar la rubrica restante penalizari suma de ' 18 lei lsi restante intretinere 40 lei
acel (-30 lei) inseamna o regularizare, deci ati primit bani inapoi.
Ceea ce e bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizarea procentuala de 0,2% /zi andreeaneagu andreeaneagu Va rog sa-mi spuneti si mie daca este corect ca penalizarea procentuala sa se treaca in lista de intretinere inainte de total luna? Sau trebuie sa se treaca ... (vezi toată discuția)
Refuz plata citire repartitor si caldura andradaa andradaa Buna Ziua! m-a inclin din nou in fata dumneavoastra cu o problema nemaiintalnita de mine pana in prezent.Un locatar din cadrul unei asociatii de ... (vezi toată discuția)
Penalitati asociatie proprietari anonimiu anonimiu Luna trecuta cand am fost la asociatie sa platesc intretinerea administratorul imi cere cu 30 lei mai mult decat era trecut pe lista lunara de cheltuieli.In ... (vezi toată discuția)