avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... carte masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

carte masina

va rog spuneti-mi pot sa scot duplicat la cartea masini ? nu mai gasesc si vreau sa vand masina ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 21:31, 13 August 2009
Cereti un duplicat dupa cartea masinii la firma de unde ati cumparat masina sau de la vechiul propritar ,pentru ca altfel nu o sa puteti vinde masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit auto Srb Srb Buna ziua, am un credit auto la banca si din cate am inteles am gaj pe ea. Eu as dori sa vand masina, dar am inteles ca din cauza contractului banca nu ma ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand masina doar cu copie dupa catea de identitate? armand38and armand38and Am cumparat o masina si am talonul si copie dupa cartea de identitate a masinii,originalul a ramas la firma care am cumparato care acum firma nu mai exista(a ... (vezi toată discuția)
Am dat toate actele masinii cumparatorului camelia87 camelia87 Va rog sa ma ajutati! Am vandut o masina in luna martie, act de vanzare cumparare si am fost in aceasi luna sa o scot din evidenta de la adm. financiara. Am ... (vezi toată discuția)