avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata cas la pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata cas la pfa

Buna ziua am o autorizatie pfa carti anticariat si nu vand de 1120 lei anual pentru plata cartii de munca ,cum pot sa imi platesc cartea de munca la 4 ore zi lucrate ? va multumesc, astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:55, 24 Mai 2016
Buna seara,
Prin aport in numerar. Practic "veniti cu bani de-acasa".
Sumele respective le inregistrati in Reg de incasari si plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Int.ind. cum inregistrez sumele platite pentru achizitia de marfuri? LLAAVVIINNIIAA LLAAVVIINNIIAA Bun gasit! Am deschis la 1 iunie o Intreprindere Individuala. Va rog mult, ajutor pentru urmatoarele situatii: 1. Cum (si unde?) inregistrez sumele platite ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata iulianaczangli iulianaczangli eu nu am prea multa carte, dar am pensie f.f. mică 442,00 lei/lună. în asemenea situație am vrut sa fac curațenie la bloc. în septembrie ... (vezi toată discuția)
Registru incasari / plati acinoi2k acinoi2k Buna seara. Am un PFA facut anul trecut, pe care 4 luni am avut incasari. Acum mi-as dori sa inchid acest PFA si mi se cere completarea acestui registru ... (vezi toată discuția)