avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare Auto Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare Auto Germania

Se mai poate inmatricula autoturism din Germania in Romania prin neplata taxei de poluare ? Cat dureaza si cat costa medierea sau avocatul ?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto,fara taxa de poluare ? gigelas gigelas Buna ziua, Am o autoutilitara,adusa din Germania. Vreau sa o inmatriculez in Romania. Pot solicita Tribunalului sa pronunte o hotarare in sensul obligarii ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare auto - nu vreau sa o achit vidoqc vidoqc Am cumparat in 2009 un VW T5 in Germania si l-am inmatriculat pe numele meu acolo. Platesc taxe, impozite si asigurari in Germania. Doresc sa il inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pas cu pas de recuperare a taxei de mediu? Ionutbog Ionutbog Buna ziua. Detin prin contract de v-c un autoturism adus din Germania pe care vreau sa-l inmatriculez pe numele meu in Romania. Stiu ca nu exista ... (vezi toată discuția)