avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La stabilirea dreptului de pensie nu s-au avut in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La stabilirea dreptului de pensie nu s-au avut in vedere si veniturile provenite din acord, prime, diverse ajutoare

Buna ziua,
La stabilirea dreptului de pensie nu s-au avut in vedere si veniturile provenite din acord, prime, diverse ajutoare(eu am lucrat in proiectare si cercetare ).
Detin adeverinte eliberate inainte de 1991, din care reiese ca intreprinderea a virat CAS-ul
Se poate cere acest in instanta.
Va mutumesc.
Cu stima,
E. Argintaru
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:26, 25 Mai 2016
Puteti cere in instanta recalcularea pensiei, daca in adeverinta este mentionat venitul pentru care s-a virat CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In noua lege a pensiilor, premiile si diferitele ajutoare banesti ... soucadan soucadan In noua lege a pensiilor, premiile si diferitele ajutoare banesti stabilite prin CCM-uri intra la recalcularea pensiilor chiar daca nu au intrat in venitul ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie georgeion georgeion Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru a contesta in instanta decizia de pensionare in cele 45 de zile prevazute de lege si in ce instanta se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am lucrat in perioada 22.03.1982 - 30.09.1993 la i.i.r.u.c. ... uca2015 uca2015 Buna ziua Am lucrat in perioada 22.03.1982 - 30.09.1993 la I.I.R.U.C. Bucuresti. Deoarece aceasta societate de stat a intrat in insolventa si in cartea de ... (vezi toată discuția)