daca am actionat cu o revizuire a unui recurs,la care aveam dreptul datorita motivatiei ,revizuire care a fost judecata de catre aceeasi instanta care a dat sentinta de recurs,si care mi-a respins si actiunea de revizuire,considerind-o ca Contestatie in anulare,desi eu nu am cerut asa ceva intrucit nu ma incadram la astfel de cale de atac. Intrebarea mea este daca pot ataca ,decizia de respingere a acestei forme de atac schimbata de catre instanta ???? Care este forma de atac???care-i termenul de actionare a formei de atac???faptul ca instanta mi-a schimbat procedura de atac de drept - Revizuirea-,,iar motivatia care-mi dadea dreptul la aceasta actiune ,nu se regaseste in Contestatia in anulare.Ma sint total nedreptatita si lipsita de judecarea procesului in mod echitabil.Va multumesc.
Hotararea data in contestatia in anulare este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata.[Art.504(4) NCPC].Fara sa cunosc speta dvs,inclin sa cred ca, judecatorul a dat o incadrare juridica corecta avind in vedere faprul ca are si pregatirea juridica si experienta profesionala corespunzatoare.Oricum, cred ca ar fi bine sa apelati la serviciile unui avocat.