avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac

daca am actionat cu o revizuire a unui recurs,la care aveam dreptul datorita motivatiei ,revizuire care a fost judecata de catre aceeasi instanta care a dat sentinta de recurs,si care mi-a respins si actiunea de revizuire,considerind-o ca Contestatie in anulare,desi eu nu am cerut asa ceva intrucit nu ma incadram la astfel de cale de atac. Intrebarea mea este daca pot ataca ,decizia de respingere a acestei forme de atac schimbata de catre instanta ???? Care este forma de atac???care-i termenul de actionare a formei de atac???faptul ca instanta mi-a schimbat procedura de atac de drept - Revizuirea-,,iar motivatia care-mi dadea dreptul la aceasta actiune ,nu se regaseste in Contestatia in anulare.Ma sint total nedreptatita si lipsita de judecarea procesului in mod echitabil.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:26, 25 Mai 2016
Hotararea data in contestatia in anulare este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata.[Art.504(4) NCPC].Fara sa cunosc speta dvs,inclin sa cred ca, judecatorul a dat o incadrare juridica corecta avind in vedere faprul ca are si pregatirea juridica si experienta profesionala corespunzatoare.Oricum, cred ca ar fi bine sa apelati la serviciile unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs reespins aspara aspara Cum poate fi respins ca inadmisibil recursul la contestatie in anulare ? (vezi toată discuția)
Cale de atac zllatan zllatan Va rog sa ma ajute cineva : Mai exista alta cale de atac la contestatie in anulare pe civil? va multumesc mult cu respect (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva vadit ilegala - cerere de anulare a acesteia intemeiata in baza art. 1 și urm. din n.c.p.c maria234 maria234 Buna seara. Mi-a fost comunicata o hotarare definitiva care este vadit ilegala dar pe care nu am cum sa o mai supun unei cai de atac admisibile deoarece legea ... (vezi toată discuția)