avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Buna ziua. Am achizitionat un autoturism in martie 2016 cu adeverinta de nerestituire a taxei de la vanzator, am derulat toate demersurile in vederea inmatricularii (autenticitate rar, asigurare rca, cerere adeverinta taxa) si surpriza......taxa a fost restituita catre primul proprietar care a inmatriculat masina in 2012. Mentionez ca autoturismul a fost vandut de 4 ori pana sa ajunga in posesia mea. Raspunsul celor de la ANAF a fost, cum ca primul proprietar a dat in judecata statul, iar decizia a fost data in aprilie 2016, practic eu fiind ghinionistul care nu mai poate inmatricula masina. Consider fapta ca fiind inselaciune din partea ANAF si va rog sa ma sfatuiti in demersurile urmatoare deoarece nu am de gand sa platesc inca o data aceasta taxa abuziva. Multumesc

Alte discuții în legătură

30 de zile? Bazu2u Bazu2u Buna ziua, Va rog sa i-mi raspundeti la o intrebare. Cat timp am voie sa circul cu o masina daca pe spate s-a trecut instrainata catre X la data..., actele ... (vezi toată discuția)
Inscriere auto capatanasorin capatanasorin Cum pot inscrie in circulatie un autoturism adus in tara acum 3 ani? Mentionez ca au fost folosite cele 3 numere provizorii,as fi al treilea proprietar din ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare - adeverinta falsa cristina1328 cristina1328 Buna seara! Am cumparat o masina renault laguna 2 an 2002 motor 1,9dci inmatriculat in romania pentru prima data la data de 12,01,2008 primul proprietar fiind ... (vezi toată discuția)