avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face daca sunt nemultumita de avocatul meu ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face daca sunt nemultumita de avocatul meu ?

Buna ziua !
Am o intrebare : in cazul in care sunt nemultumita de ajutorul avocatului meu(Avocatul apararii ) si am suspiciunea ca este "cumparat" de celalalt avocat (Avocatul acuzarii) si vreau sa renunt la el , imi pot recupera onorariul dat lui?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:54, 27 Iunie 2016
Acuzatiile sunt grave.In cazul cand renuntati la avocat, parerea mea este ca ati pierdut onorariul. Cititi clauzele contractului de asistenta .
Onorariul nu se poate restitui ptr."suspiciuni" numai in conditiile prevazute in contractul de asistenta juridica si ptr.culpa dovedita a avocatului, nu simplu fapt ca a pierdut procesul sau ca sunteti nemultumita de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! am ... Ionut61 Ionut61 Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! Am fost condus la inml mi s a luat probe de sange si urina a venit rezultatul la fel pozitiv, ... (vezi toată discuția)
Avocat care nu te reprezinta a_gmona a_gmona Am nevoie urgent de ajutor. Avocatul care il am intr-un proces, relativ banal, nu isi da interesul deloc pentru cauza mea. Am pierdut procesul, am facut ... (vezi toată discuția)
Reprezentare "pro bono" Antoanela Geaman Antoanela Geaman Stie cineva daca pentru a apara [i]pro bono [/i]trebuie solicitata aprobarea Baroului...sau pur si simplu nu conteaza, este treaba avocatului. (vezi toată discuția)