avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: parintii sunt decedati de foarte multi ani.Copiii, aflandu-se in colturi diferite ale tarii, n-au reusit sa se adune pentru a dezbate succesiunea.Ce poate face singurul copil care se afla aproape cu locuinta de locuinta parintilor decedati? Exista vreo lege aparuta recent potrivit careia un singur copil poate mosteni doar in baza unei declaratii notarile, tinand cont ca ceilalti nu s-au prezentat nici dupa atatia ani? Daca nu care ar fi pasii de urmat pentru a dezbate succesiunea?

Alte discuții în legătură

La decesul tatălui meu am descoperit ca numele lui de familie este cu â din a, nu î din i cum este scris la mine și la fratele mai mic. vom avea probleme la succesiune? myinfo myinfo Buna ziua, la decesul tatalui meu am descoperit ca de fapt numele lui de familie se scria cu â din a si nu î din i cum eu si fratele mai mic avem numele ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. cum procedez ... Monica R Monica R Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, ... (vezi toată discuția)