avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu sau blocare debit salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu sau blocare debit salariu

buna ziua,
-1poprire salariu de 400lei/luna
-1 viitoare poprire de la brd...nu stiu ce valoare..am intarziere de peste 90 zile ,si m-au anuntat ca o sa intre la recuperare silita prin poprire ..inteleg foarte bine despre situatia ceata de mine ,dar scuza mea ,...ultima oara cand m-au sunat a fost pe 18mai2016le-am spus ca nu am decat un venit /luna de 1050 lei ,deoarece sotul este fara muncasi am 2 copii in intretinere,dar nu dau vina pe nimeni,decat pe prostia mea..va rog sa ma intelegeti si sa-mi dati un raspuns..cat de curand...
BRD poate sa puna a 2a poprire de salariu ..si cat din salariu.poate lua in executare silita din venitul meu..???
am de la 1 05 2016 un salariu de 1350lei,iar rest de plata pe fluturas raman cam 1060leidin care 1 banca imi popreste deja suma de 400lei/luna se scad sumele aferente tuturor asigurarilor,din care ramane vreo 680 lei...asta este!
multumesc si o zi buna!
proportia de poprire care este ...???:(:(:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: mengazi65 , utilizator 08:20, 26 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc ptr.raspuns d-na/d-ra Consuela Scarlat!
:slap::slap::hm::hm::hm::
:flowersblue::flowersblue:ptr.dumneavoastra
succes si multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)
In ce consta poprirea? seby2193 seby2193 Buna ziua, firma la care lucrez mi-a facut card la BRD, fix unde am mai avut cont, dar mi l-au poprit din cauza a doua amenzi neplatite de pe vremea cand eram ... (vezi toată discuția)
Poprire legala sau nu? flooderonline flooderonline Mi s-a trimis de catre un Executor judecatoresc : o comunicare in original (semnatura si stampila originale), o adresa in copie xerox (semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)