avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor sau neplatitor de TVA pentru vanzator ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor sau neplatitor de TVA pentru vanzator ambulant de alimente (9%)

Buna ziua. Decurand mi-am infiintat o firma si sunt automat neplatitor de TVA, firma care va avea ca activitate vanzare stradala de popcorn. Intrebarea este sa raman neplatitor sau nu? Echipamante (~1500 €) voi cumpara cu TVA, iar vanzarea voi face persoanelor fizice.
Cel mai recent răspuns: georgianahandac , utilizator 19:16, 25 Mai 2016
pana la suma de 65.000 euro (220.000) / an da se ramane la neplatitor de tva daca depasiti deveniti automat platitor dar nu cred ca este cazul dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafonul de tva/impozit raduma raduma Am deschis o firma anul acesta. Firma este activa din Iunie 2013. Sunt IMM (impozit pe venit), neplatitor de TVA. Am avut o cifra de afaceri de mai mult de ... (vezi toată discuția)
Pfa barem neplatitor tva missbeauty missbeauty Baremul veniturilor pentru PFA neplatitor de TVA este 35000€. Dacă o PFA desfășoară două activități diferite, pe doua CAEN- uri diferite ... (vezi toată discuția)
Plafon venit in scopul inregistrarii de tva ginan ginan Stimati Domni, Care este plafonul venitului pt. care o I.I. neplatitoare de TVA este obligata sa se inregistreze in scopuri de TVA, si la care curs al Euro se ... (vezi toată discuția)