avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta între cladiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta între cladiri

Pe vremuri exista o norma care nu permitea în cazul clădirilor supraetajate, gen bloc apropierea între aceste claădiri trebuind sa fie circa o treime din inaltimea cladirii,sau ceva cu perioada de iunsorire a cladiorii vecine. Mă puteți ajuta ca sa aflu exact ce prevede legea în acest caz, pentru ca în dreptul geamului meu se construieste pe un teren revendicat o cladire de 5 etaje la 2 m distanță. Cu stimă și mulțumiri anticipate.
Verificati urbanismul local pentru aceasta pentru a vedea respectarea indicelor de inaltime, ocupare teren etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare restaurant pensiune fara acordul vecinilor voaca64 voaca64 Detin o proprietate teren plus casa construita cu fata catre soare Sud, adica catre vecin.Distanta de la geamurile constructiei mele pana la gardul meu ce ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)
Constructie bloc locativ in vecinatate steluta79 steluta79 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)