Buna seara,
Incepand cu aprilie 2015 tatal nu a mai platit pensia de intretinere ,in iunie 2015 am deschis proces ,in martie 2016 a venit hotararea definitiva si irevocabila ca el sa plateasca 25 % din salariul lunar pana la implinirea varstei de 18 ani si iata ca suntem in mai 2016 si el refuza sa faca acest lucru. Nu vrea nici sa vorbeasca . Ca sa pot apela la un executor judecatoresc trebuie sa merg in Bucuresti ,el acolo are domiciliul,eu in Buzau .
Am luat legatura cu firma la care a lucratpentru a le transmite hotararea si au spus ca si-a dat demisia din martie.
M-am gandit sa fac o plangere penala la politie pentru abandon familial.
Nu am mai mentionat faptul ca nici pana in aprilie nu a platit el pensia de intretinere ci parintii lui .Mama lui a murit in urma cu ceva timp ,el este singurul mostenitor . Si dintr-un salariu si chiria pe un apartament in Bucuresti nu si-a putut permite sa plateasca nici macar 135 lei lunar cat era stabilita suma pana sa deschid procesul .
Nu vreau decat ,ca acest copil sa-si primeasca drepturile materiale ,pe cele de fiica a inteles in acesti 11 ani ca nu le poate obtine prin intermediul legii.
Va multumesc !