avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Caut contabil cu experienta in domeniul turismului
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Caut contabil cu experienta in domeniul turismului

Tocmai ce am deschis o agentie noua de turism, pentru ca cea la care lucram se pare ca din cauza contabilei, ar fi fost bagata in faliment sau oricum am fost cam obligati sa incheiem contractele de munca. Prin urmare am decis sa incercam sa deschidem noi agentie noua, pentru care acum cautam contabil, vrem unul cu ceva experienta in turism si care sa nu solicite prea mult ca tarif, avand in vedere ca am observat ca salariul ar fi undeva la 500 lei. Ma poate ajuta cineva? mentionez ca am cautat pe google fiind prima optiune, apoi printre cunostinte si din pacate printre cunostinte au deja prea multe firme si nu fac fata, iar pe google prea multe variante pentru Bucuresti :D pentru ca am uitat sa mentionez unde este agentia, situata in zona Monitorului Oficial, nu sunt. ... Multumesc!
Dvs cautati un contabil care sa stea 8 ore pe zi pentru 500 RON?
:D
Nuuu, contabil cu colaborare cred ca ii spune, vine ia actele pentru inregistrare (facturile strict de turism si celelalte de cheltuieli aferente agentiei) cand sunt probleme de tva, reguli etc sa ne explice noile modificari, sa fie o colaborare buna, sa faca actele pentru ITM, statele de plata, situatia financiara cand e nevoie, nu sa stea acolo, ca nu avem ce face cu un contabil zi de zi, ci de preferam sa vina o data pe sapt sa stea sa zicem 2-3 ore cand vede actele si lamurim neclaritatile de ambele parti, iar apoi inregistrarile si le face cand are timp, dar in termenele legale.
OOOO cred,ca oferiti chiar prea mult 500 lei =D> pentru ceea ce cereti de la viitorul dv. contabil ,daca se poate si cu studii superioare ,master ,experienta in domeniul turismului,8 ore si 10 pa zi ...ca doar e CRIZA ,daca se poate sa fie de acord sa aiba in contract trecute doar 2 h ca tot se poarta -ca sa platiti cat mai putin la buget si... ;)
OARE CHIAR NU NE MAI RESPECTAM ?
:(( am ajuns de unde am plecat..."EI SE FAC CA NE PLATESC,NOI NE FACEM CA MUNCIM " :thumbup
Pentru o persoana care stie ce trebuie facut 500 lei reprezinta o suma intr-adevar suficienta. Activitatea necesita cate o intalnire de 1 ora pe saptamana si 1 ora acasa pt. PFA. Nu sunt necesare nici studiile superioare nici master-ul. Acestea reprezinta pe zi ce trece falsa impresie ca dam activitatii o mai mare valoare. Este total gresit ! Din experienta pe care am avut-o cu mai multe persoane, cu cat individul este mai putin priceput cu atat pretentiile sunt mai mari. Cei care stiu meserie si stiu ce vor nu privesc lucrurile atat de dramatic. Asa ca voi cei cu multe licente si masterate stati acasa si admirati-va diplomele.#-o
""Asa ca voi cei cu multe licente si masterate stati acasa si admirati-va diplomele"""

Chiar nu pot sa nu raspund la provocarea asta....daca ati fi expert contabil (nu contabil cu studii medii care sa faca contabilitate primara), ati accepta suma asta?/?
Va spun eu ca Nu.
:foottap:

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa platesc contabilul? lianna_126 lianna_126 Buna ziua, Situatia firmei mele este mai deosebita.este infiintata la 6 ian.2009 si va avea activitate doar in mai -iunie deoarece se ocupa cu organizarea ... (vezi toată discuția)