Tocmai ce am deschis o agentie noua de turism, pentru ca cea la care lucram se pare ca din cauza contabilei, ar fi fost bagata in faliment sau oricum am fost cam obligati sa incheiem contractele de munca. Prin urmare am decis sa incercam sa deschidem noi agentie noua, pentru care acum cautam contabil, vrem unul cu ceva experienta in turism si care sa nu solicite prea mult ca tarif, avand in vedere ca am observat ca salariul ar fi undeva la 500 lei. Ma poate ajuta cineva? mentionez ca am cautat pe google fiind prima optiune, apoi printre cunostinte si din pacate printre cunostinte au deja prea multe firme si nu fac fata, iar pe google prea multe variante pentru Bucuresti :D pentru ca am uitat sa mentionez unde este agentia, situata in zona Monitorului Oficial, nu sunt. ... Multumesc!
Ma bucur ca in sfarsit dupa ceva zile de cand am raspuns eu si dl.utilizator imi raspunde cum este cu diplomele noastre si ce trebuie sa facem cu ele cineva este de aceeasi parere.
Ioana ,e trist dar adevarat !
Deja a gasit cumparator ;) sper ca materialul sa nu se intinda prea mult :stunned:
"...e trist dar adevarat !""
------------------------------------
Asa este, platesti 500 si pretentia este de 500...(ca botinele din europa)....
ieftin si prost...
Sunt persoane (administratori) care nu pun pret pe munca si pregatirea ta...aceste persoane isi merita soarta, dau vina pe contabil dar uita de multe altele (zic, lasa ca merge si asa...si se complac in situatia asta), vad multe si ma minunez ce vad :O
Parerea mea ca lucrurile se vor rezolva in timp....
Stiti cum se spune??? Spune-mi cat ai platit, sa stiu la ce ma astept!? :stunned:
:spam: Interventie moderator
Haideti sa inchidem discutia.Nu exista un "retetar" stabilit prin lege pt.aceasta profesiune.Poate unii fac aceasta meserie de placere, unii de proba, altii fiindca sunt nebuni, nu luam in consideratie nici acele tarife stabilite de ceccar.Este si asta o piata cu cerere si oferta.Fiecare alege in functie de calitate sau de pret.In timp, fiecare isi da seama daca a ales bine sau nu, de cele mai multe ori prea tarziu.Dar nu mai vreau oferte in mesaje.Cine are oferte de facut sa le faca in particular.