avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Caut contabil cu experienta in domeniul turismului
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Caut contabil cu experienta in domeniul turismului

Tocmai ce am deschis o agentie noua de turism, pentru ca cea la care lucram se pare ca din cauza contabilei, ar fi fost bagata in faliment sau oricum am fost cam obligati sa incheiem contractele de munca. Prin urmare am decis sa incercam sa deschidem noi agentie noua, pentru care acum cautam contabil, vrem unul cu ceva experienta in turism si care sa nu solicite prea mult ca tarif, avand in vedere ca am observat ca salariul ar fi undeva la 500 lei. Ma poate ajuta cineva? mentionez ca am cautat pe google fiind prima optiune, apoi printre cunostinte si din pacate printre cunostinte au deja prea multe firme si nu fac fata, iar pe google prea multe variante pentru Bucuresti :D pentru ca am uitat sa mentionez unde este agentia, situata in zona Monitorului Oficial, nu sunt. ... Multumesc!
ce oferiti in pretul asta?

1. contabilitate primara
2. certificare situatii financiare
3. resurse umane
4. consultanta fiscala
5. declaratii lunare (afps, itm, cas, cass, somaj...)
6. si altele....si multe altele.....(soc.mai face un credit la banca mai faci niste situatii....)

ce ieftin ne vindem??

ce sunteti, persoana fizica autorizata, expert contabil????
de ce v-ati inscris ca utilizator si nu "consultant??"

daca facem repede niste calcule, se numeste "munca in zadar".....:closedtopic::duh:

Ma bucur ca in sfarsit dupa ceva zile de cand am raspuns eu si dl.utilizator imi raspunde cum este cu diplomele noastre si ce trebuie sa facem cu ele cineva este de aceeasi parere.
Ioana ,e trist dar adevarat !
Deja a gasit cumparator ;) sper ca materialul sa nu se intinda prea mult :stunned:

Alexa...
"...e trist dar adevarat !""
------------------------------------
Asa este, platesti 500 si pretentia este de 500...(ca botinele din europa)....
ieftin si prost...
Sunt persoane (administratori) care nu pun pret pe munca si pregatirea ta...aceste persoane isi merita soarta, dau vina pe contabil dar uita de multe altele (zic, lasa ca merge si asa...si se complac in situatia asta), vad multe si ma minunez ce vad :O
Parerea mea ca lucrurile se vor rezolva in timp....
Stiti cum se spune??? Spune-mi cat ai platit, sa stiu la ce ma astept!? :stunned:
:spam: Interventie moderator
Haideti sa inchidem discutia.Nu exista un "retetar" stabilit prin lege pt.aceasta profesiune.Poate unii fac aceasta meserie de placere, unii de proba, altii fiindca sunt nebuni, nu luam in consideratie nici acele tarife stabilite de ceccar.Este si asta o piata cu cerere si oferta.Fiecare alege in functie de calitate sau de pret.In timp, fiecare isi da seama daca a ales bine sau nu, de cele mai multe ori prea tarziu.Dar nu mai vreau oferte in mesaje.Cine are oferte de facut sa le faca in particular.
Ultima modificare: Marți, 18 August 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa platesc contabilul? lianna_126 lianna_126 Buna ziua, Situatia firmei mele este mai deosebita.este infiintata la 6 ian.2009 si va avea activitate doar in mai -iunie deoarece se ocupa cu organizarea ... (vezi toată discuția)