avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata indemnizatie pt CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata indemnizatie pt CIC

Buna ziua,

As dori sa stiu si eu de ce in ultima luna de CIC am primit o suma mai mica (750 lei in loc de 1350).
Mentionez ca copilul este nascut pe 13 mai 2014. Pe data de 14 apr. 2016 a incetat CIC (am ales 23 de luni). In luna mai 2016 am primit indemnizatia pt luna anterioara. Nu ar fi trebuit sa primesc plata cat pentru o luna intreaga, avand in vedere ca era cea de-a 23-a luna?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: loryka , utilizator 21:43, 29 Mai 2016
1. Indemnizatia pentru CCC o primiti pana inclusiv in ziua in care copilul implinesre 1 an si 11 luni (adica pana pe 13 aprilie).

2. Pentru luna aprilie indemnizatia este proportionala cu numarul de zile calendaristice din luna in care aveati dreptul la indemnizatie.
Multumesc pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului hadasssa hadasssa Buna seara! Am fost in concediu crestere copil pana la 2 ani (pe 23 feb a implinit copilul 2 ani) si nu stiu sigur cat trebuia sa primesc pe luna februarie: ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in cic dupa o luna de serviciu Cristina0Fl Cristina0Fl Buna ziua, Sunt mamica unui baietel nascut pe 14 iulie 2015. Am optat pentru CIC pentru un an de zile pana pe 14 iulie 2016. Reintoarcerea la munca ar fi ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie mayuk27 mayuk27 Daca termin concediul de crestere copil pe 14 martie, plata indemnizatiei se face in luna martie pe jumatate de luna?Ma ingrijoreaza faptul ca voi avea doua ... (vezi toată discuția)