avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatiile proprietarului fata de Administratia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatiile proprietarului fata de Administratia imobilului

Administratorul de imobil , mi-a solicitat actul de propietate pentru ai face dovada ca sunt propietarul apartamentului din imobilul respectiv. Este normal si legal sa-i prezint ( chiar si in copie ) acest act ?
Multumesc anticipat pentru raspuns/uri!
Cel mai recent răspuns: NicolaeCostache , utilizator 09:14, 27 Mai 2016
In HG 1588/2007 cu normele de aplicare a Legii 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari se spune la:
Art.12
...........
B. Obligatii (ale proprietarilor)
.........
g) la dobandirea proprietatii, sa depuna in copie, la asociatie, actul de proprietate
Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de proprietate Catrin Catrin - Poate o asociatie de proprietari sa-ti solicite copie dupa actele de proprietate ale locuintei? Daca da, care este baza legislativa. - Poate o asociatie ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii proprietar apartament si presedinte asociatie udau_1966 udau_1966 as dori sa-mi specificati ce lege prevede drepturile si obligatiile unui propietar de apartament?sau,daca puteti sa mi le scrieti si mie. care sunt drepturile ... (vezi toată discuția)
Plata catre asociatie doruivan doruivan buna ziua. sunt presedintele unei asociati de propietari bloc din buzau. intrebarea mea este: exista temei legal in care pot da in judecata un chirias nu ... (vezi toată discuția)