avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aflare CNP mostenitor pentru eliberarea titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aflare CNP mostenitor pentru eliberarea titlu de proprietate

Pentru eliberarea titlului de propietate pe o suprafata de pamant mi-sa cerut sa aduc CNPeurile tuturor mostenitorilor.Problema mea este ca unul din mostenitori nu este in tara si numai stiu nimic despre el de peste 25 de ani.Despre el stiu cand sa nascut ,numarul certificatului de nastere si ultimul domiciliu.Va rog sa ma indrumati unde pot sa ma adresez pentru a afla CNPul .Primaria poate inainta o cerere la evidenta populatiei pentru aflarea CNPului?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:30, 2 Iunie 2016
Il puteti afla de la evidenta persoanelor in baza unei cereri motivate, in scris, de preferat facuta prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi in obtinerea unui titlu de proprietate asupra unui teren madalinbm madalinbm Ma intereseaza care sunt pasii in obtinerea unui titlu de proprietate pentru o suprafata de teren pe care e construita o casa. Situatia este urmatoarea: un ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor din '86 dan81 dan81 Am un certificat mostenitor din anul1986,in care se afla o casa de locuit.In anul 1988,am demolat casa ramanandu-mi terenul constructii.Cand am solicitat ... (vezi toată discuția)
Mostenire de pe urma bunicii andrugrasu andrugrasu Buna ziua si multumesc in avans pt orice informatii legate de speta mea. Bunica mea a decedat pe 25 dec 2012. Avea in propietate o garsoniera, un teren cu o ... (vezi toată discuția)