avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie si urmari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie si urmari

buna ziua!
In data de 1 iunie 2015 veneam de la o nunta (unde am consumat cateva pahare) si am lovit o masina care era parcata. Un echipaj de politie era in apropiere si a venit imediat. am suflat in fiola unde mi-a iesit alcoolemie de 0,81 apoi am fost la spital pt a-mi recolta probe biologice si bineinteles ca au iesit dublu. In Septembrie am fost chemat la politie pentru a de declaratie. In declaratie eu am recunoscut.si am incercat sa fac acord cu procurorul de caz, dar in 15-04-2016 am aflat ca nu este de acord cu acordul. Tin sa specific ca am un avocat care nu prea cominica cu mine ca mereu nu are timp eu fiind plecat din tara si doar il sun. acum astept sa trimita rechizitorul pentru trimiterea in judecata. Intrebarea mea este: AM SANSE CA LA PROCES SA IMI DEA AMANAREA PEDEPSEI? si za zic ca fac zile de munca in folosul comunitatii! tinand cont ca peste 3 zile se face 1 an de cand stau fara permis. plus ca mai poate dura pana ma cheama la proces. Astept un raspund cat mai concret de la cei care se pricep. Va multumesc!
Aveti sanse, dar e este posibil si sa fiti condamnat, oricum trebuie sa fiti prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)
Alcool in aerul expirat Darius_ Darius_ Buna ziua. In data de 24 aug. anul curent ma aflam la volan, iesit de la nunta la care trebuia sa cant, pentru a-mi cumpara tigari. La ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan pricopev pricopev Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii). In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)