avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru ONRC

Va rog sa imi spuneti, la deschiderea unui punct de lucru, se depune Declaratia model 3 sau model 2 ?
Pe ghidul afisat pe site-ul onrc.ro spune ca se depune declaratia model 3, insa eu din ce tin minte, in trecut, depuneam doar declaratia model 2.

Daca se depune declaratia model 3, iar firma desfasoara si activitati de birou atat la sediu cat si la punctul de lucru, la punctul0 "4.3.3 Activităţi proprii de birou pentru firmă", voi completa ambele adrese ?
Cel mai recent răspuns: Andreea Ioana Miricioiu , Avocat 09:48, 27 Mai 2016
Declaratia model II se dupune numai infiintare! In ceea ce priveste completarea declaratie, la sediul social nu bifati si nu completati nimic! Bifati doar la sedii secundare, treceti adresa si in codurile caen pe care doriti sa le autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-completare cereri si anexe IB IB Buna ziua, Va rog sa ma informati despre modalitatea de completare a formularelor de inregistrare a unui SRL, avand activitatea principala 7112 (Consultanta ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)