avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-Completare cereri si anexe
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-Completare cereri si anexe

Buna ziua,

Va rog sa ma informati despre modalitatea de completare a formularelor de inregistrare a unui SRL, avand activitatea principala 7112 (Consultanta in inginerie si activitati legate de acestea) in ceea ce priveste:
1. Cererea de inregistrare.Trebuie marcate casute de la pct. 4.5?
2. Inregistrarea fiscala. In afara de bifarea pct. 1.2, referitor la aplicarea regimului normal de TVA, trebuie bifat si pct. 1.4 in cazul in care se desfasoara activitati care vor fi platite din afara Romaniei? Perioada fiscala pentru impozitul pe profit este trimestriala?
3. Declaratia pe proprie raspundere model 2. In cazul in care activitatea principala (si alte activitati secundare) se desfasoara prin Internet si la terti, este suficienta si necesara mentionarea acestora la pct. 4.3.4 sau trebuie mentionate si in alta parte?

Cel mai recent răspuns: IB , utilizator 13:48, 18 August 2010
1. daca societatea va desfasura activitate de la infiintare marcati casuta din mijloc "model 2"
2. pentru plata TVA bifati casuta de la pct.1, apoi cea de la 1.2., si 1.6.; pentru impozit pe profit bifati casuta de langa cifra 2 si apoi 2.1.1.
3. declaratia model 2 se va completa astfel: la 4.3.3. treceti sediul societatii, iar la 4.3.4. notati codurile si denumirea activitatii.

Spor la treaba
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa privind vectorul fiscal - mod de completare Victorius Victorius La completarea cererii de inregistrare, anexa 1 referitor la inregistrarea fiscala nu stiu daca trebuie bifate casutele 6 - 12 (care se refera la contributiile ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru onrc ardei2011 ardei2011 Va rog sa imi spuneti, la deschiderea unui punct de lucru, se depune Declaratia model 3 sau model 2 ? Pe ghidul afisat pe site-ul onrc.ro spune ca se depune ... (vezi toată discuția)