avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Buna ziua,
Ce pot face daca termenul de 126 de zile de concediu de maternitate a unei angajate expira inaintea epuizarii celor 42 zile obligatorii de concediu postnatal ?
Cum emit decizia de suspendare a CIM ?
Multumesc in avans pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 27 Mai 2016
1. Suspendarea CIM pentru intrarea in CCC se poate face incepnd cu a 43-a zi de la nasterea copilului.

2. Pentru zilele ramase neacoperite (pana la 42) se poate lua concediu medical, concediu de odihna, concediu fara plata sau poate reveni la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil suciugeorgeta suciugeorgeta va rog sa imi spuneti,daca se poate,ce pasi trebuie sa urmez in cazul unei salariate care a nascut pe 04.04.2014 si este angajata din 22.03.2014......iar in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nasc dupa termen si nu mai raman 42 de zile de postnatal? AnaRebecca AnaRebecca Am luat 84 de zile de concediu prenatal; in caz ca nasc dupa termen si nu mai raman 42 de zile de postnatal din cele 126, ce se intampla? Pierd indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu 126 zile pre si postnatal????? liliua2008 liliua2008 BUNA ZIUA!! VA ROG SA-MI OFERITI O SOULTIE CU PRIVIRE LA: AM OPREART SUSPENDAREA CIM UNEI PERSOANE CARE A EFECTUAT CELE 42 ZILE OBLIGATORIU POSTNATAL, DAR NU ... (vezi toată discuția)