avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restantier decedat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restantier decedat

Buna ziua,
Procesul de executare silita, a unui apartament, poate sa continue, daca proprietarul a decedat intre timp?
Nu avem informatii despre eventuali mostenitori, se presupune ca ar exista o fiica a acestuia, undeva in lume, cu adresa necunoscuta.
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2016
visavis, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:03, 27 Mai 2016
Procesul trebuie să continuie ca să vă recuperati creantele și dacă mai rămine ceva banii vor fi depuși in bancă iar acei urmași vor impărți contul bancar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere executare silita- somatie mostenitori ElizaBlaj ElizaBlaj Am avut o sora care a decedat in anul 2009. in anul 2007 a contractat un credit de nevoi personate de la Baoncpost in val. de 8500 lei. Dupa decesul ei , au ... (vezi toată discuția)
Este posibila executarea silita? ramiha ramiha [b]Intrebare: poate banca sa execute silit un apartament care nu apartine decat in proportie de 50% datornicului?[/b] Situatia e urmatoarea: Am fost ... (vezi toată discuția)
Apartament mostenire/executare silita banca rocky rocky Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Detin impreuna cu sora mea un apartament in Bucuresti. Apartamentul este mostenire si amandoua avem acte care ... (vezi toată discuția)