avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturi cartele telefonice distribuite gratuit ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturi cartele telefonice distribuite gratuit clientilor

Buna ziua,
Recent am primit facturi fiscale cu cartele telefonice valorice, ce au valoarea trecuta iar apoi discount 100%.Deci valoarea facturii este zero. Problema este ca acestea sunt date gratuit clientilor pt a fi incarcate. Am intocmit NIR iar la valoarea de vanzare am trecut mentiunea "fara valoare".
Intrebarea mea era , cum le inregistrez in contabilitate?
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile i.i. -servicii reincarcare cartele telefonie si carduri plati online Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, va cer ajutorul in elucidarea urmatoarelor probleme: 1-Detin un aparat de incarcari electronice cartele telefonie mobila , in fiecare saptamana ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)