avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examen auto

Am fost condamnat 143/2000 la 5 ani cu aplicarea art/64 litera A si B pe o perioada de 2 ani nu mi-a fost anulat permisu auto categoria B iar si acum vreau sa dau de categoria C si imi cere copie legalizata dupa hotararea judecatoreasca
Intrebarea este Daca Politia Imi Poate Anula Permisul Daca Instanta Nu A Dispus De Anularea Permisului Categoria B.
Pentru ce imi trebuie hotararea judecatoreasca daca cazierul judiciar este pozitiv pentru a da examen auto
Cel mai recent răspuns: 2l0w4this , utilizator 20:25, 29 Mai 2016
permisul se anuleaza in cazurile in care e vorba de infractiuni la regimul rutier altfel de ce sa ti-l anuleze? infractiunea de care zici tu, e legat de traficul sau/si consumul iligit de droguri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare definitiva fara anularea sau suspendarea permisului ? rincos rincos Buna ziua ! Am fost condamnat definitiv pt vatamare corporala din culpa la 1 an cu suspendarea pedepsei, nu mi-a fost anulat permisul si in corpul hotararii ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului hotzu hotzu Pe ce perioada se anuleaza permisul de conducere pentru consumul de acool peste 0.80 fara evenimente si fara antecedente si cum se poate redobandi avand toate ... (vezi toată discuția)
Recuperarea permisului auto in cazul unei hotarari ramase definitiva. Iulian06 Iulian06 Am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru ucidere din culpa. Judecatorul precizeaza ca orice pedeapsa complemantara nu este necesara. In baza art. 93 ... (vezi toată discuția)