Buna ziua, tuturor.
Pe scurt as vrea sa explic cu s-a ajuns la subiectul temei care ma intereseaza.
In anul 2008 am am luat un credit de la o banca pentru seful meu (angajatorul) , eu fiind debitor principal iar el codebitorul contractului . Din nefericire pentru mine am luat teapa vietii mele pentru ca din promisiunea de plata a creditului in max 6 luni am ajuns pana in ziua de azi cu datoria neplatita si cu o gramada de problem in spate . Facand haz de necaz ...bine ca macar nu am fost singura "fraiera" din firma care a facut asta. In fine sa nu deviez subiectul .ma intereasa sa stiu daca societatea angajatorului meu , printr-o hotarare judecatoreasca de validare a popririi nu respecta decizia judecatorului ce repercursiuni poate avea ?...Intreb asta pentru ca nu mai vad nici o sansa sa " recuperez " datoria catre banca care de altfel ma are in lista neagra pe mine. Cel caruia eu I-am intins o mana de ajutor atunci considera ca nimeni nu ii poate face nimic chiar daca el este codebitorul creditului si mai mult de atat a sfidat orice adresa venita din partea executorilor judecatoresti cat si din partea tribunalului . Sunt oarecum dinsperata deoarece sunt cumva blocata in aceasta firma pana nu imi recuperez paguba....in secunda 2 in care am plecat din firma asta eu ma voi vedea nevoita sa achit datoria "bunului meu angajator" .Astept cu nerabdare solutii la problema mea.
Absolt ! poprirea a fost validata in data de 14.10.2015 exista hotararea judecatoreasca insa ma refeream la faptul ca dupa finalizarea procesului de validare a popririi nu am mai primit nici o adresa , notificare de la nimeni pentru plata sumei datorate