avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda rovigneta pentru firma radiata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda rovigneta pentru firma radiata

Buna ziua,
Am detinut o societate de transport, care acum este inchisa si radiata. Acum o saptamana am primit de la cnadr o amenda pentru rovigneta din noiembrie 2015. 700 ron sau 350 in 48 ore. Daca firma este inchisa si radiata, mai trebuie sa platesc amenda? Exista vreun temei legal?
Cel mai recent răspuns: Radu70 , utilizator 20:04, 4 Iunie 2016
Bineinteles ca trebuie sa platiti amenda.

Daca proprietarul moare si masina este folosita de mostenitori care savarsesc contraventii nu mai trebuie platite amenzile?;)
Buna ziua,
Depinde cine este contravenientul. Daca amenda este pe societate atunci nu mai platiti, insa daca este pe numele dvs va trebui sa o achitati/ contestati.
OUG nr. 8/2015 - modificarea si completarea unor acte normative
...
Art. III
...
31.
...
(8) Pentru lipsa rovinietei valabile, procesul-verbal se comunica contravenientului in termen de cel mult doua luni de la data constatarii contraventiei, interval pentru care nu se pot incheia alte procese-verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinietei valabile pentru acelasi vehicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta marianastase marianastase Buna ziua Azi (12.05.2016 am aflat ca rovinieta mi-a expirat din data de 18.03.2016. Mentionez ca am circulat in tot acest timp si in afara localitatii si ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta amenzi amenzi Astazi am primit procesul verbal de amenda pt lipsa vigneta in data de 16/04/2016. Nu stiu daca aveam sau nu fiindca e vigneta anterioara si nu am ... (vezi toată discuția)
amenda rovinieta crival crival Buna seara. Am primit astazi 28.04.2017 o amenda de la CNAIR pentru ca in 08.11.2016 am fost surprins de o camera fixa de control a rovinietei circuland pe ... (vezi toată discuția)