avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate radiata la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate radiata la Registrul Comertului

Buna seara, in situatia in care o societate a fost radiata de la RC ce se intampla cu datoriile inregistrate la ANAF? ANAF va depune in instanta o cerere de excutare a acestor datorii fiscale sau aceste datorii se vor "sterge"?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:46, 22 Iunie 2016
Buna ziua,

In cazul in care o societatea a fost radiate din oficiu de Registrul Comertului, in primul rand se va intocmi cazier fiscal pe numele asociatilor. Acest lucru presupune, ca timp de 5 ani asociatii nu vor mai putea detine parti sociale in alte firme.
@otiliabb
ANAF nu va mai putea recupera respectivele datorii.
De obicei societatile cu datorii nu se pot radia asa usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)
Lichidare/radiere din oficiu ghileaovidiu ghileaovidiu Buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla cu un SRL, prezentandu-va situatia mea. In anul 2008 - octombrie am infiintat o societate (SRL) ca si asociat unic. ... (vezi toată discuția)
Vânzare societate comercială 80raducu 80raducu După vânzarea unei societăți comerciale cu datorii active, fostul administrator mai are vreo obligație ? (vezi toată discuția)