avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate radiata la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate radiata la Registrul Comertului

Buna seara, in situatia in care o societate a fost radiata de la RC ce se intampla cu datoriile inregistrate la ANAF? ANAF va depune in instanta o cerere de excutare a acestor datorii fiscale sau aceste datorii se vor "sterge"?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:46, 22 Iunie 2016
Buna ziua,

In cazul in care o societatea a fost radiate din oficiu de Registrul Comertului, in primul rand se va intocmi cazier fiscal pe numele asociatilor. Acest lucru presupune, ca timp de 5 ani asociatii nu vor mai putea detine parti sociale in alte firme.
@otiliabb
ANAF nu va mai putea recupera respectivele datorii.
De obicei societatile cu datorii nu se pot radia asa usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)
Lichidare/radiere din oficiu ghileaovidiu ghileaovidiu Buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla cu un SRL, prezentandu-va situatia mea. In anul 2008 - octombrie am infiintat o societate (SRL) ca si asociat unic. ... (vezi toată discuția)
Vânzare societate comercială 80raducu 80raducu După vânzarea unei societăți comerciale cu datorii active, fostul administrator mai are vreo obligație ? (vezi toată discuția)