avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acces oricand la banii firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acces oricand la banii firmei

bună tuturor, vreau să înființez un srl (mini-service, microintreprindere, prestări servicii), am acces la banii încasați pe zi? nu trec peste 100 000 eu, ce impozit mi se cere?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:36, 29 Mai 2016
Doar in cazul in care va autorizati ca intreprindere individuala, puteti dispune oricand de bani. La srl daca are profit, doar anul urmator, dupa depunerea bilantului contabil anual si odata cu plata si a impozitului pe dividende.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si angajat la un srl Crista11 Crista11 Buna ziua! Sunt angajata la un SRL cu norma intreaga si perioada nedeterminata. Vreau sa-mi deschid o firma de prestari servicii, dar sa raman angajata in ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la srl rabina rabina Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa trec la SRL. Imi puteti spune: 1) care este procedura? 2) care sunt diferentele (ce impozite, contributii si procente ... (vezi toată discuția)
Costurile lunare ce ii revin unui antreprenor? CPacurici CPacurici Care sunt cheltuielile lunare pe care le are un antreprenor? Explicatie: Am decis sa deschid o afacere online in legalitate deci...sa devin anteprenor. Ma ... (vezi toată discuția)