avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj pt. somerii din legea educatiei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj pt. somerii din legea educatiei 2011 art. 362

Buna ziua,

Articolul 362 din legea educatiei prevede ca contractul de munca inceteaza de drept pentru asistentii universitari care nu obtin titlul de doctor pana la data limita (prorogata ulterior) 30.09.2016.

As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de somaj daca devin somer conform acestei prevederi.

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2016
cristian__2012, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:57, 28 Mai 2016
Art.362 din Legea 1/2011 nu face parte din categoria textelor de lege mentionate in Normele de aplicare a Legii 76/2002 care dau posibilitatea sa se beneficieze de somaj.

Cel mai bine este sa va adresati ANOFM-ului pentru a sti care este pozitia lor oficiala fata de astfel de astfel de situatii.
Puteti sa contactati ANOFM si pe e-mail, la: anofm@anofm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am angajat persoana de 49 ani, beneficiez de facilitati? danauzu danauzu am angajat o persoana de 49 de ani ,dar care nu era somer indemnizat si nici inscrisa la somaj pentru gasirea unui loc de munca,pot sa beneficiez de ceva ... (vezi toată discuția)
Somaj facultate WriTor WriTor Va salut.Cineva a depus dosarul de somaj(absolvent liceu),dar si dosarul de admitere la facultate.In primul caz este chemat la AJOFM dupa intai august ,iar ... (vezi toată discuția)
Somer de lunga durata diannaovi diannaovi In legatura cu subventiile acordate pt societatile care angajeaza someri de lunga durata, care someri se incadreaza in aceasta categorie, someri inregistrati ... (vezi toată discuția)