avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionala

Subiect: Liberare conditionata!!! (eroare de tastare)

Buna ziua!

Fratele meu in varsta de 28 de ani a fost condamnat la 1 an si 8 luni inchisoare, fiind privat de libertate incepand cu data de 6 octombrie 2015. Pana azi prezent a efectuat 7 luni si 23 de zile. Am inteles ca el trebuie sa execute fractia de pedeapsa pentru a fi liberat conditionat. In cazul lui, fractia de pedeapsa inseamna 1 an si o luna (2/3 din 1 an si 8 luni).

Intrebarea mea este, munca prestata nu se ia in considerare? Lucreaza in interiorul penitenciarului incepand cu luna noiembrie, asadar, pana azi, a lucrat 7 luni (echivalentul a 49 de zile de libertate cred). Munca aceasta neremunerata nu se i in considerare? Nu a ar trebui sa se scada din acea fractie de pedeapsa?

Va rog sa ma lamuriti, sunt putin confuz :sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2016
CatalinMocanu1993, utilizator
Cel mai recent răspuns: CatalinMocanu1993 , utilizator 14:01, 28 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare pedeapsa cretzoolicy cretzoolicy Buna ziua, am un prieten recidivist care a primit o condamnare de 3 ani la care s-a adaugat o coada de alti 3 ani. Cum se calculeaza aceasta pedeapsa, se pun ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)