avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punere in executare hotarare civila
Discuție deschisă în Executare silită

punere in executare hotarare civila

O hotarare definitiva civila definitiva avand ca obiect litigiu de munca - despagubiri este supusa executarii pur si simplu de catre instanta care a avut calitatea de parat ( tinand cont de faptul ca aceasta are comunicarea acestei hotarari , ca parte in dosar ) ? Reclamantul , care are castig de cauza formuleaza o cerere la care anexeaza hotararea definitiva , investita cu formula executorie sau pur si simplu hotararea este pusa in executare de catre instanta.
Cel mai recent răspuns: rddox , utilizator 17:23, 28 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata. flaviamihaela flaviamihaela buna ziua, am castigat un proces cu o firma recuperatoare de datorii, am castigat si cheltuielile de judecata nu au facut apel , au trecut cele 10 zile de ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de concediere si reintegrare in munca + plata drepturilor gabighe38 gabighe38 In urma contestarii deciziei de concediere, Tribunalul emite sentinta de anulare a deciziei, si in acelasi timp de reintegrare in munca si plata tututor ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata catre casa judeteana de pensii Florin Ioan Florin Ioan Am castigat in instanta un drept(indemniyatie crestere copil + daune + dobanda) nu s-a executat hotararea irevocabila decat partial. Doresc sa fac somatie de ... (vezi toată discuția)