Avem un pesionar in bloc care are pretentia sa mearga neaparat in linie dreapta de la scara blocului pina la tomberoane.
Uneori trebuie sa ocoleasca vreo masina legal parcata. Omul nu are permis de conducere , se supara pe masina si ia masuri. Uneori arunca resturi de mincare de la etajul 7 unde sta, alteori lipeste afise jignitoare pe geamul masinii. Mai nou a trasat pe jos, cu vopsea alba, un fel de marcaj rutier unde sa nu parcheze nimeni. Si eu am beneficiat de tratamentul domniei sale.
Sunt curios daca ar pati ceva daca i-as face o reclamatie la Politie sau faptele sunt prea marunte pentru a fi sanctionate?
:stunned: Daca aveti martori sau mai sunt locatari in bloc "atacati" de mosulica, cred ca n-ar strica sa-l chemati pe politistul de proximitate care raspunde de blocul Dv. sa-l atentioneze si apoi sa-i arda si o amenda.
Dar trebuie sa-l surprindeti pe impricinat asupra faptului si sa creati un pic de altercatie cu el, avand si martori. Omul la necaz si cearta spune multe, martorii aud si vad...si amenda-i pe teava.
Depuneti o reclamatie la Politie. Ar fi bine ca aceste reclamatii sa fie depuse de mai multi proprietari care au fost prejudiciati intr-un fel sau altul prin comportamentul vecinului needucat. Daca nu, atunci solicitati in plangere sa fie audiati ca martori si ceilalti proprietari nemultumiti. ;)
Cel mai bine ar fi sa preintampinati o eventuala paguba si mai mare produsa prin zgarierea masinii sau spargerea parbrizului. De obicei genul acesta de oameni nu se limiteaza la a arunca cu rosii pe geam!
Sfatul meu este sa faceti o reclamatie la politie insotita eventual de alte sesizari facute de catre vecinii dvs! Oricum va vor trebui martori care sa ateste ca acel individ se ocupa cu astfel de "activitati"B-)
Va sugerez sa faceti reclamatie la politie . Daca mai fac si alti vecini e bine, daca nu fac nu-i nici o problema. Se cerceteaza oricum. Iar asemenea oameni sunt chiar in stare sa-i spuna si politistului in fata ca el a facut si va face in continuare asemenea lucruri doar pentru faptul ca aveti masina si el nu are, adica "sa moara capra vecinului".
Reclamati si vedeti apoi reactia.