avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ADMINISTRATIE LOCALA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ADMINISTRATIE LOCALA

Buna seara, locatarii scarii unde locuiesc au o mare problema cu un vecin dezaxat, care n-are alta treaba decat sa care gunoaie (respectiv fiare, lemne, bidoane sparte, zaluzele rupte, canapele etc) pe care le pune fie in casa scarii, fie in holul beciului, de nu se poate trece de ele. Mai nou adica de vreo doi ani incoace pune gunoaiele intr-una din gradinile din spatele blocului (e drept, de gradina respectiva se ocupa el cu mama-sa, dar nu este proprietatea lor ci a primariei), la 5,6 metri in fata geamului apartamentului meu. Ma ingrijoreaza faptul ca, daca continua asa va ajunge cu gunoaiele chiar langa geamul meu unde vor colcai soarecii si alte vietati.
A avut destule reclamatii de la vecini, ba chiar vara asta o vecina s-a enervat si i-a aruncat gunoaiele in strada, dar degeaba a doua zi le-a pus la loc.

va rog sa imi spuneti daca asociatia de locatari poate lua vreo masura, impotriva lui sau daca primaria il poate amenda, deoarece pune gunoaie in gradina apartinand domeniului public. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:42, 24 Octombrie 2016
Reclamatie la politia locala.
va multumesc mult, dar cine sa faca reclamatia, eu personal, sau asociatia de locatari?
Puteti sesiza oficial politia teritorial responsabila ,directia corp control din primarie-atat dv ca simplu proprietar cat si asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... RobertMihoc RobertMihoc Buna ziua. Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, la parter. Am geam atat la strada, cat si la gradina din spatele blocului, care are accesul ... (vezi toată discuția)
Gratii la geam mancipri mancipri locuiesc la un parter iinalt ( 2,70 m ) ntr-un bloc care are si locuinte la demisol . toti locatarii care locuiesc la demisol si-au pus gratii la geamuri . ... (vezi toată discuția)
Gradina de la bloc marsib marsib Buna ziua.Am si eu o intrebare: In spatele blocului niste vecini au montat un cort destul de mare in care joaca table. sah, etc si au tras curent din casa ... (vezi toată discuția)