avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am cumparat de pe net bijuterii din \" pietre ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am cumparat de pe net bijuterii din " pietre pretioase " care lasa culoare

Buna seara, am achizitionat de pe un site cu pietre semipretioase, cateva bratari, in vederea unei viitoare posibile colaborari cu acestia ca si revanzator. Totul a fost bine si frumos pana cand am purtat una din bratari si a lasat culoare pe piele. Este clar ca sunt vopsite, pietrele u lasa culoare. Va rog sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care nu vor sa imi returneze banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: cimpeanr , utilizator 21:16, 28 Mai 2016
Depinde de clauzele contractuale, sau de ce era scris in oferta pe situl lor.
Reclamati la OPC
Acesta era textul de pe prima pagina :
"Despre Cristale si Pietre
Vă oferim cristale, pietre semiprețioase, baghete terapeutice, sfere, grile de cristale, obeliscuri, piramide, bijuterii, brățări, cercei, inele, medalioane, coliere, lanțicuri, fumigație, bețe parfumate, esențe, accesorii pentru bijuterii, informații pietre semiprețioase, proprietăți, caracteristici, cristale și zodii."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)
Tara bâzdâgãniilor Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Traim intr-o tara in care exista multi oameni care platesc vrajitori despre care-si inchipuie ca le vor rezolva problemele, exista si oameni care platesc ... (vezi toată discuția)
Stiati ca... trope_doi trope_doi …Insula Pastelui a fost descoperita de olandezul Roggeveen? Evenimentul s-a petrecut in ziua de Pasti a anului 1722. …America de Sud avea o ... (vezi toată discuția)